Mijn stage bij Girlscene zit er op!

IMG-2354Hi lezeressen/bloggers,

Ik heb een hele lange tijd niets meer van me laten horen. Excuses daarvoor. Ik ben inmiddels alweer 3 weken bezig met school en ik wil weer verder gaan met het bloggen.

Ik heb een halfjaar stage gelopen in het mooie Amsterdam bij meidenwebsite Girlscene. Het was een super gave ervaring en ik heb heel veel toffe dingen mogen doen. Ik heb veel video’s opgenomen voor het Youtube kanaal van deze website, ik heb foto’s gemaakt, artikelen geschreven, geïnterviewd en de video’s geëdit. Naast deze leuke werkzaamheden was het elke dag enorm gezellig op de redactie. Ik ging nooit met tegenzin naar het kantoor en ondanks het harde werk werd er ook veel gelachen.

Naast de werkzaamheden die ik heb verricht mocht ik ook naar een aantal events waar we voor waren uitgenodigd. Ik ben bijvoorbeeld naar een lancering van het boek ‘On Fleek’ van Fashionchick geweest en naar de XITE Awards. Hoe leuk is dat als stage!

Op dit moment zit ik alweer bijna 4 weken op school en dat vind ik ook wel weer gezellig. Ik vind het leuk om mijn klasgenoten elke dag weer te zien en ik hoef maar 3 minuutjes te fietsen (lekker uitslapen dus).

Nog even een update: ik ben ook weer begonnen met sporten! Ik ga nu om de dag naar de sportschool en ik doe op de dagen dat ik dus niet ga ’s avonds oefeningen.

Om weer even terug te komen op het onderwerp: de komende periode ga ik dus weer meer artikelen schrijven voor mijn blog, omdat ik dat altijd heel leuk vond om te doen. Ik ga weer schrijven over trends, beauty, fashion en wellicht ook lifestyle en natuurlijk reizen. Ik pak van alles een beetje mee en ik schrijf over onderwerpen die mij aanspreken. Dus dat was weer even een update en ja, ik leef gelukkig nog!

cropped-fotorcreated1.jpg

Advertenties

2 reacties op ‘Mijn stage bij Girlscene zit er op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s