Drop je Instagram!

bdee1d84298d31182f94394c45dd625f

Vandaag een blogpost over Instagram, de app voor fotografie. Deze app heb ik al een hele lange tijd en ik blijf het leuk en verslavend vinden. Foto’s maken op verschillende plekken waar je komt, met vriendinnen, je familie, je huisdieren, eten en nog veel meer insta-waardige kiekjes. Ik vind het dan ook heel erg leuk om anderen te volgen die veel aandacht besteden aan hun feed op Instagram. Dus bij deze: Drop je Instagram!

Mijn Instagram account is @Naomiipater:Β https://www.instagram.com/naomiipater/

Wat is jouw Instagram account en ben jij ook zo veel bezig met fotografie? Heb je tips of tricks? Let me know in de comments. Zo kunnen we van elkaar leren!

Untitled3

 

cropped-fotorcreated1.jpg

Advertenties

25 reacties op β€˜Drop je Instagram!’

  1. Wat een leuk idee om Instagramaccounts uit te wisselen! Mijn Instragram heet, (hoe kan het dan ook) drinkingteawithme. Ik probeer wel terug meer bezig te zijn met fotografie, maar in combinatie met school heb ik soms wat weinig tijd en is het buiten al donker. Jammer genoeg!

    Liked by 2 people

  2. Ik heb zelfs 2 Instagram-accounts. Het is echt een hobby van me, foto’s plaatsen en kijken. Mijn accounts zijn: paulienwashere en wherewaspaulien. De laatste is eigenlijk bedoeld voor thema’s, maar momenteel gebruik ik ze een beetje doorelkaar….dus…

    Liked by 2 people

  3. Tof idee! Ik heb je meteen gevolgd en wat een leuke instagram feed heb je! Echt mooi gedaan, keep up the good work! Mijn instagram is @maitedeclerck voor moest je een kijkje willen nemen πŸ™‚

    Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s