Ik loop stage bij Girlscene #update

Hi,

Oi oi oi, wat is het toch weer lang geleden dat ik wat heb geschreven op mijn blog, beschamend lang geleden. Ik heb nu de WordPress app ontdekt in de app store, dus ik kan vaker artikelen gaan typen (als ik in bed lig bijvoorbeeld, lekker lui)

Ik zal meteen maar even een update geven over wat ik allemaal aan het doen ben. Zoals jullie weten doe ik de opleiding mediaredactie. Ik loop op dit moment stage bij Girlscene, een bekende website voor meiden. Ik ben benieuwd of jij deze website kent. Ik ben aangenomen om verschillende soorten video’s te maken voor het Youtubekanaal voor dit meidenplatform.

Ik reis dus nu al weer een maand lang elke dag naar de Foodhallen in Amsterdam om video’s op te nemen en te editen. Ik doe dit met veel plezier, want ik werk in een heel gezellig team en ik doe iets wat ik leuk vind. Dit is erg belangrijk als je het mij vraagt, want elke dag iets doen waar je tegen op ziet is niet vol te houden.

Ik liep hiervoor ergens anders stage maar daar werd ik niet gelukkig van. Je kan de video’s die ik maak tijdens mijn stage vinden via deze link op Youtube. Ik ga jullie weer vaker een update geven over waar ik mee bezig ben. Ik merk dat ik het wel erg leuk vind om te bloggen en dat ik erg vooral weer mee wil doorgaan. Ik zal ook af en toe weer ander soort artikelen gaan posten, artikelen die je van mij gewent bent.

Ik zou het heel tof vinden als je mij zou willen volgen op Instagram: @Naomiipater

Advertenties

10 reacties op ‘Ik loop stage bij Girlscene #update

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s